You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 

Sterilizare


Stația Centrală de Sterilizare (SCS) care deservește Institutul Regional de Oncologie Iași, este situată la etajul al doilea, în corpul de clădire G.

Zona sterilă este dotată cu trolii pentru extragerea carturilor cu instrumente, rafturi și dulapuri de depozitare temporară a instrumentelor sterile. În această zonă are loc descărcarea și inspectarea pachetelor sterilizate, depozitarea temporară și predarea pe secții.

 

Farmacie


Compusa din farmacist sef: Farmacist primar Angheluta Daniela si personalul de specialitate (farmacist, asistenti de farmacie, registrator medical,rezidenti de farmacie).

Ne dorim sa oferim o experienta farmaceutica superioara si nu numai. Dorim sa furnizam servicii profesionale si sa contribuim prin activitatea noastra la cresterea calitatii pacientilor oncologici.

 

Bloc operator


Blocul Operator este alcătuit din 10 Săli de operații: 8 Săli de operații sunt situate la etajul 1 iar 2 Săli sunt situate la parter.

In cele 8 Săli de operații de la etajul 1 se desfășoară intervenții chirurgicale oncologice din specialitățile : chirurgie generală, chirurgie ginecologică, chirurgie ORL, chirurgie plastică, chirurgie toracică, chirurgie vasculară.